Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, January 7, 2013

Rasanya tak payah minta2 dorang ni buat penyelesaianlah...report terus....benda dah berpuluh tahun takkan takleh selesai2 lagi..dorang dah aniaya anak yatim dan balu Memali nih...makan Duit Haram...


Penyelewengan Tabung Memali terbongkar

ZAINON ISMAIL

KUALA LUMPUR 6 Jan. - Pas berterusan dihimpit pelbagai isu yang menghakis keyakinan rakyat kerana belum pun reda kontroversi Amanat Haji Hadi kini, pucuk pimpinan parti itu didesak pula menyiasat dakwaan penyelewengan Tabung Memali yang bernilai jutaan ringgit.

Desakan itu dibuat sendiri Zainon Ismail atau CN Al-Afghani yang merupakan salah seorang daripada tiga individu yang bertanggungjawab mengurus Tabung Memali selepas tidak sanggup lagi melihat hak serta harta anak-anak yatim, balu dan mangsa Memali 'diratah' pihak lain.

Dalam nada tegas, beliau berkata, jika pucuk pimpinan Pas enggan menyelesaikan isu penyelewengan Tabung Memali tersebut, satu laporan polis akan dibuat dalam masa terdekat sekali gus bakal mendedahkan lebih banyak sisi gelap pemimpin parti itu.
...


Artikel Penuh: http://www.utusan.com.my/utusan/Politik/20130107/po_15/Penyelewengan-Tabung-Memali-terbongkar#ixzz2HFfBLG00
© Utusan Melayu (M) Bhd 

No comments:

Post a Comment