Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, March 29, 2013

Rindukan Milan......

Hari ni belek2 gambar2 lama, terjumpa gambar kakak masa kecik. You're so cute kakak. Mami ngan daddy pun kurus lagi masa ni..Masa ni adik belum ada lagi...picture taken di Duomo, Milano, Italia. Wish that one day we'll go back to Italy, 9 tahun di sana, dh macam kampung kita sendiri...kalau sesat jalan pun kita tak takut...coz I'm good with my italian....baca map pun dah teror...mmg tak susah kita di sana...milanese are warm and nice just like malaysian...especially the "warga emas" sangat suka bersembang dengan kita dan tegur2 kita...tanya dari mana...kakak was so famous at that time...sampaikan kalau kita jenjalan ramai tourists akan mintak izin nak ambil gambar ngan kakak...you're like a japanese girl at that time...no wonder ramai tourists jepun yang suka ambil gambar dengan kakak...tourists hindi pun ramai yang amek gambar...mana taknya almost every weekend kita akan keluar berjalan...ke Lake Como...ke Duomo...these 2 places jadi kegemaran kita bersantai every saturday....Jika ada rezeki berlebihan...teringin nak melawat Milan semula...teramat rindu dengan Itali....




1 comment:

  1. Assalam Syg Mom

    Kenangan terindah di negara orang...

    ReplyDelete