Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 29, 2010

Kerja Kerana Allah, Kerana Keluarga

Salam,

Hari ni mami sedih lah... kita semua ni bekerja untuk menyara hidup kita dan keluarga, betul tak? bukanlah mintak diappreciate lebih2 tapi kalau bagi markah tu biarlah berpadanan dengan apa yang kita telah buat kan... jangan kedekut... bukannya duit awak yang keluar pun kalau dapat anjakan or cemerlang ke apa... kalau bagi markah macam kita ni tak buat kerja langsung... apa yang tak kena dengan aku ni? abis selama ni datang kerja, punch, minum pagi, makan tengahari..dan punch balik ajer? kalau skop kerja di pejabat ni takat tu ajer... "what more do you expect from me" kalau tanam padi takkan tuai gandum, betul tak? betul2 frust ni...

1 comment:

  1. sabar mummy...maybe nnt bosh tambah untuk kita..hehehe

    ReplyDelete